top of page
NOUTO-KUORMA-AUTO-KAUPUNKI-v02-00532.jpg

Noudamme

010 420 1500
tilaus@tramel.fi

 
LINKKI: TUO VASTAANOTTOPISTEESEEN

 Yritysnouto

 

Tramelin yritysnoutopalvelu on tarkoitettu yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Kokonaispalvelu sisältää tarvittaessa nouto-, kuljetus-, välivarastointi- ja tietoturvakäsittelyt. Noudot voivat olla kappaletavara- ja vaihtolavakuljetuksia (kontit, kuormalavat, häkit ym.). Palvelu mukautuu asiakkaiden asettamien tavoitteiden ja ympäristöarvojen mukaisesti. Kustannustehokas nouto säästää organisaatioilta aikaa, vaivaa ja rahaa! 
Palvelumme voi sisältää romulavat sekä kontit, elektrokontit, häkit, kuormalavat, muovikeräys- ja tietoturva-astiat. 

Tietoturvanouto ja -käsittely

 

Tramelin tietoturvanouto on tarkoitettu yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Kokonaispalvelu sisältää lukittavat ja sinetöitävät tietoturva-astiat sekä tietoturvanoudon ja tietoturvakäsittelyt. Sopimuksen mukaan asiakas voi itse seurata tietoturvakäsittelyä.

Taloyhtiönouto

 

Tramelin taloyhtiönouto on tarkoitettu kaikenkokoisille taloyhtiöille ja omakotitaloyhdistyksille. Nouto tehdään yhdestä keräysosoitteesta ja ne voivat olla joko kappaletavara- ja vaihtolavakuljetuksia (kontit, kuormalavat, häkit ym.). Tilaa edullinen pakettiauto tai kuorma-autokuljetus taloyhtiön ja asukkaiden nurkkiin kertyneille tavaroille tai sovi keräysastian tyhjennyksestä. Huolehdimme romun ympäristöystävällisestä ja tietoturvallisesta kierrätyksestä. 

Emme nouda yhdyskuntajätettä

Nouto kotoa

Tramelin kotinouto on tarkoitettu kotitalouksille. Tilaa edullinen pakettiauto tai kuorma-autokuljetus nurkkiin kertyneille tavaroille. Huolehdimme esimerkiksi metallipitoisen romun, sähkölaitteiden, elektroniikkalaitteiden, kodinkoneiden, akkujen ja paristojen, tietokoneiden, polkupyörien ja loisteputkien, 

ympäristöystävällisestä ja tietoturvallisesta kierrätyksestä.

Emme nouda yhdyskuntajätettä

Tilauslomake
Yritysnouto
Taloyhtiönouto
Kotinouto
Tietoturvanouto
bottom of page