top of page

Paikallinen kaikkialla Suomessa

Tramel Oy on vuonna 2008 perustettu ympäristöpalveluissa ja kierrätysteollisuudessa toimiva yritys.  Palvelu- ja vastaanottopisteitämme on 15 paikkakunnalla. Kierrätämme metallipitoiset romut ja sähkö-ja elektroniikkalaitteet tietoturvallisesti, ohjaamme ne uusiokäyttöön ja teollisuudelle jatkojalostukseen. Palvelumme on SER-tuottajayhteisöjen auditoima ja ISO14001 sertifioitu.

TRAMEL-EMBLEEMI
TRAMELIN ISO 14001 YMPÄRISTÖSERTIFIOINNIN AUDIOITOIJAN LOGO
Kauha pudottaa metalliromua siirtolavalle

Palvelumme

tramel-logo-00506_edited.jpg
NOUTO-KUORMA-AUTO-LIIKENTEESSA-v04.jpg

Yritysnouto

 Tramelin yritysnoutopalvelu on tarkoitettu yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Kokonaispalvelu sisältää tarvittaessa keräsyastiat, nouto-, kuljetus-, välivarastointi- ja tietoturvakäsittelyt. 

Tietoturvanouto

 Tramelin tietoturvanouto ja käsittelypalvelu on tarkoitettu yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Kokonaispalvelu sisältää tarvittaessa tietoturva-astiat, nouto-, kuljetus- ja tietoturvakäsittelyt.

TRAMELIN PAKETTIAUTO TEKEMÄSSÄ KOTINOUTOA

Taloyhtiönouto

 Tramelin taloyhtiöille tarkoitettu palvelu. Tilaa edullinen pakettiauto tai kuorma-autokuljetus taloyhtiön ja asukkaiden nurkkiin kertyneille tavaroille.Toimitamme keräysastiat ja noudamme tai tyhjennämme ne sovitusti.

Kotinouto

 Tramelin kotitalouksille tarkoitettu nouto. Tilaa edullinen pakettiauto tai kuorma-autokuljetus nurkkiin kertyneille tavaroille. Huolehdimme niiden poisviemisestä ja tietoturvallisesta käsittelystä.

MÄNNYN LATVA

Kierrättämällä säästät luonnonvaroja

 

 

 

 

 

 
TRAMEL ON TEHOKAS -IKONI

Tehokas

TRAMELIN KIERRÄTYSPROSESSI ON LUOTETTAVA -IKONI

Luotettava prosessi

 
TRAMELIN KIERRÄTYSPROSESSI ON TIETOTURVALLINEN -IKONI

Tietoturvallinen

 
TRAMELIN TOIMINTATAPA ON VASTUULLINEN -IKONI

Vastuullinen

Yhteydenotto
bottom of page