Paikallinen kaikkialla Suomessa

Tramel Oy on vuonna 2008 perustettu ympäristöpalveluissa ja kierrätysteollisuudessa toimiva yritys.  Palvelu- ja vastaanottopisteitämme on 15 paikkakunnalla. Kierrätämme metallipitoiset romut ja sähkö-ja elektroniikkalaitteet tietoturvallisesti, ohjaamme ne uusiokäyttöön ja teollisuudelle jatkojalostukseen. Palvelumme on SER-tuottajayhteisöjen auditoima ja ISO14001 sertifioitu.

TRAMEL-EMBLEEMI
TRAMELIN ISO 14001 YMPÄRISTÖSERTIFIOINNIN AUDIOITOIJAN LOGO
Kauha pudottaa metalliromua siirtolavalle

Palvelumme

tramel-logo-00506_edited.jpg
NOUTO-KUORMA-AUTO-LIIKENTEESSA-v04.jpg

Yritysnouto

 Tramelin yritysnoutopalvelu on tarkoitettu yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Kokonaispalvelu sisältää tarvittaessa keräsyastiat, nouto-, kuljetus-, välivarastointi- ja tietoturvakäsittelyt. 

Tietoturvanouto

 Tramelin tietoturvanouto ja käsittelypalvelu on tarkoitettu yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Kokonaispalvelu sisältää tarvittaessa tietoturva-astiat, nouto-, kuljetus- ja tietoturvakäsittelyt.

TRAMELIN PAKETTIAUTO TEKEMÄSSÄ KOTINOUTOA

Taloyhtiönouto

 Tramelin taloyhtiöille tarkoitettu palvelu. Tilaa edullinen pakettiauto tai kuorma-autokuljetus taloyhtiön ja asukkaiden nurkkiin kertyneille tavaroille.Toimitamme keräysastiat ja noudamme tai tyhjennämme ne sovitusti.

Kotinouto

 Tramelin kotitalouksille tarkoitettu nouto. Tilaa edullinen pakettiauto tai kuorma-autokuljetus nurkkiin kertyneille tavaroille. Huolehdimme niiden poisviemisestä ja tietoturvallisesta käsittelystä.

MÄNNYN LATVA

Kierrättämällä säästät luonnonvaroja

 

 

 

 

 

 
TRAMEL ON TEHOKAS -IKONI

Tehokas

TRAMELIN KIERRÄTYSPROSESSI ON LUOTETTAVA -IKONI

Luotettava prosessi

 
TRAMELIN KIERRÄTYSPROSESSI ON TIETOTURVALLINEN -IKONI

Tietoturvallinen

 
TRAMELIN TOIMINTATAPA ON VASTUULLINEN -IKONI

Vastuullinen

Uutiset

’Zombiakut’ aiheuttavat Suomessa yhä enemmän tulipaloja – lajittelemalla ehkäiset vaaratilanteet

 

 

20.10.2021 Väärään paikkaan heitetyt akut ja paristot heräävät kolhiintuessaan henkiin ja aiheuttavat jo kuukausittain tuhoisia tulipaloja kodeissa ja jätehuollon eri vaiheissa.
Pelastusviranomaiset ovat rekisteröineet 20 ’zombiakkujen’ eli väärin käsiteltyjen akkujen ja paristojen aiheuttamaa tulipaloa vuoden 2020 alusta alkaen. Lisäksi rekisteristä puuttuu lukematon määrä läheltä piti -tilanteita, joissa ei ole tarvittu pelastuslaitosta. Lue lisää...

Suomen Romukauppiaat huolissaan alan villeistä toimijoista

3.9.2021 Helsingin poliisi on ilmoittanut tutkivansa yhdessä muiden viranomaisten kanssa mittavaa ympäristörikoskokonaisuutta, johon liittyy myös paljon muita erillisiä rikostutkintoja. Poliisin tiedotteen mukaan Pohjois-Helsingissä toimivaa romualan yritystä epäillään vuosia kestäneestä kansainvälisestä laittomasta toiminnasta. Kyseinen yritys ei ole Suomen Romukauppiaiden Liitto ry:n jäsen.

On kaikkien etu, että rikolliset toimijat saadaan kitkettyä pois markkinoilta. Ikävä tosiasiahan on, että tällainen toiminta vääristää markkinoita ja pilaa koko toimialan maineen”, toteaa Suomen Romukauppiaiden Liiton hallituksen puheenjohtaja ja Tramel Oy:n toimitusjohtaja Harri Niukkanen. ”Liittyessään jäseneksi yritys sitoutuu noudattamaan hyviä liiketapoja. Lainmukainen toiminta on tietenkin perusedellytys, jota odotamme kaikilta. Jos jäsenyritys ei toimi liiton periaatteiden mukaisesti tai noudata sääntöjä, jäsenyys voidaan päättää. Lue lisää...